World (Partially Dutch)

Everything contributing to the world

Arround the world in 80 clicks

The root of creating a problem is when putting somebody in a lobby.
It is very easy to understand we are all impacted by global society. Wait we are a global society. Did we forget that fact? When you were young did you question your inclusion into society? I will make a statement, we need to make this world so safe that people from primary schools can visit each other without any problem. Perhaps giving each education form an elementary and constructive language. EU can realize this because of great policy-making that, for example, made free travel possible. The root of creating a problem is when putting somebody in a lobby on hold. We judge, and have a reputation, limiting factors like money or time. The problem is the organisation or the need of organization XYZ. We need a forum with a capital connection and a vision using popularity as a power. Not that type of popularity that still sells AAA games. We need to understand, that capital is a memory of society, it needs to change and invest or buy back itself fast otherwise the capital world loses its value. That's why there needed to be lobbies, to have some form of control, like a dampening system. If we can't connect particularly to organizations like good friends helping each other, why do we feel the need to be included in this chain of organizations? For example, I contacted some most prevalent organisations. They either did not have time, interest or useful information to share. Ok so go forward and get a degree and build a curriculum. It's not expertise it's the corporal identity that's blocking prospects. You can't start a discussion on apple.com, sure go to an online forum that will sell. While somebody interviewing the founder of SpaceX can make a difference in its logic. Why primary schools then? Because they have a vision. Like ET's said we humans grew up too fast. The fear of being excluded while everything like Ancient Egypt started with a sandbox


Het Zwarte Gat (Dutch)


Studeren is weten wat je opties zijn en waar je passie ligt

Het zwarte gat is iets dat je wilt voorkomen. Hoe ontstaat het?
Na de basisschool houdt het op er is een lijn. Er wordt echter advies gegeven over een vervolg studie (middelbare school) . De basisschool is wat het zegt een basis studie en algemeen te noemen meestal voor het land waar je geboren wordt met wat overlap, omdat sommige kunde op dezelfde wijze uitgevoerd worden als in andere landen. Neem bijvoorbeeld het decimale getallenstelsel of het alfabet. Iedereen heeft zijn eigen manier van studeren maar studeren zelf kan resulteren in het zwarte gat.

Om terug te gaan is het belangrijk om bewust te zijn dat na de basisschool de basis is gelegd, let op van hier af aan maak je zelf de keuze om door te gaan studeren net als dat je de keuze maakt om naar een bepaalde basisschool te gaan. De overheid zegt dat je een bepaalde minimum leeftijd moet bereiken om zelfstandig een keuze te maken of je wilt studeren of niet, dit heet de leerplicht. Dit is echter niet mogelijk. Ieder mens is vrij geboren en dus of men thuis of op locatie een studie wilt volgen is ten eerste aan de ouders van het kind omdat natuurlijk er een basis nodig is maar, zelfs word je geforceerd naar de middelbare school te gaan, hoef je niet aanwezig te zijn en dus ook de consequentie dat je een straf krijgt hoeft niet uitgezeten te worden omdat je dan kan verwijzen naar dat je niet aanwezig was of thuis studeert.

Mochten je ouders je forceren een bepaalde studie of vervolgopleiding te volgen kan je altijd respectvol zeggen dat het jou keuze is niet de lessen te volgen. Je zou dan kunnen zeggen dat je zelf liever een andere richting op wilt gaan en dat het curriculum van het middelbare school systeem je niet aanspreekt omdat je liever autodidact of wilt werken mits je een duidelijke visie hebt. Het probleem hierin is dat als je geen structuur aanbrengt je geen fundering kan leggen, zie bijvoorbeeld als afspreken binnen het sociale netwerk of sporten. Als iedereen naar school gaat en jij niet mis je de sociale contacten die je anders wel had gehad. Dit is echter niet helemaal waar, ik hoor van veel mensen dat oud studenten van middelbare scholen elkaar nooit meer spreken en tegenwoordig heeft iedereen een deel van de wereld met zich verbonden via social media. Ik zelf ben dan een voorstander van kunstmatige intelligentie om veel dingen overbodig te maken en daarbij automatisering. Het doel waarop je je zou moeten focussen is zelf realisatie. Dit kan door te studeren en uiteindelijk door te gaan tot het maximale diploma niveau een PHD maar kijk uit voor het zwarte gat

Het Zwarte Gat

Het zwarte gat is heel vanzelfsprekend als je mijn logica volgt, tevens net als een burn-out vanzelf sprekend is. Waarom ik het heb over de keuze om de middelbare school te volgen na de basis is omdat dan je potentie oneindig is en je niet later een leegte voelt na het 4-6 jaar en vervolgens 2-10 jaar studeren. Deze leegte wordt het zwarte gat genoemd, en mijn tip voor HBO of WO instellingen is om zo vroeg mogelijk na de propedeuse een stage in het curriculum toe te voegen. Het werk kan niet zijn wat je zoekt, jammer dan. Of men realiseert dat hij meer in zijn mars heeft dan alleen studeren. Dat is de kracht van de autodidact. Deze kan heel snel via termen en programma's of sociale fora alles doen wat hij wilt alleen, geen diploma dus ook een lagere kans op werk. Maar je kan toch je eigen werk beginnen? Iets dat jij leuk vindt om te doen, waar jij goed in bent, dit versterkt zelf realisatie. Het is alleen een vergelijking die jongeren maken dat men zonder diploma zich niet kunnen realiseren. Maar hoe was de werkplek dan ooit gecreëerd? 

Dit is on aangeraakte creativiteit. Je maakt dan gebruik van online bronnen om snel kennis op te doen. Geen probleem gericht denken en abstracte logica. De logica is in de chip van de computer maar niet in de mens, de mens is geen robot. Echter een valkuil waar je dan in terecht kan komen is verslavingen. Middelen maken je kijk op het leven kleiner of groter het licht aan het middel, geen middel is gelijk. Wat ik bedoel met verslavingen is dat de verslaving invloed heeft op wat je wil doen op een dag, je komt bijvoorbeeld niet meer aan je dagelijkse bezigheden, het middel heeft controle over jou inplaats jij over het middel. Als je die vrijheid weet te vinden is het ook geen verslaving meer. Je kan niet zeggen dat dopamine slecht is maar teveel dopamine zou wel slecht kunnen zijn omdat je dan in dit geval het middel dopamine jou verslaafd maakt. Anti depressieve middelen schijnen dan ook te werken omdat je geen plezier meer ervaart in het leven met teveel dopamine, chocola smaak niet meer zo lekker je hebt er teveel van gehad. Het middel antidepressiva is dan ook het juiste middel tegen depressiviteit, zoals ik zei het ligt aan het middel. Ik praat hierbij geen dingen aan maar zoals je weet lifestyle is ook voeding alleen er wordt oderscheid gemaakt tussen groepen zoals nootropics (supplementen) Ritalin (medicatie)

Het beste wat je zou kunnen doen in mijn advies is, zo snel mogelijk het begrip zelf realisatie begrijpen, en weten dat elk begin een begin is richting dat doel wat alles kan zijn. Een verslag is moeilijk om aan te beginnen, maar schrijf 1 a4 vol maakt niet uit wat dan gaat de rest vanzelf. . . Dit is echter een verslag die JIJ zou willen schrijven, snap je nu wat ik bedoel?

Geld moet niet de reden zijn dat je werkt, passie liefde voor het werk dat moet de reden zijn, de markt past zich wel aan de trend. Geld is een barrière waar je doorheen moet gaan, wees niet bang er zijn heel veel manieren om genoeg (let op genoeg) geld te verdienen. Als je moeite hebt met huisvesting realiseer je dan of je gelukkig zou zijn in een chateau, genoeg ruimte toch? Of is het voldoende dat het niet in de weg zit van zelf realisatie en de valkuil van vergelijken en meer willen. Ken jezelf dus. Als je problemen met huisvesting hebt ga dan eens rustig kijken voor een kamer. Zeg dat je een thuis studie volgt en je kan gewoon als "student" een kamer huren mits in het contract makkelijk meer dan 4 jaar. Zij hebben geen recht op inzien of je werkelijk studeert tenzij je huurt via de overheid. Let op dit kan pas na 18 jaar. Algemeen maakt dit het mogelijk om recht te hebben op huurtoeslag en een bijstandsuitkering. Let op dit is het minimale en is voldoende om zelfvoorzienend te zijn. Hier gaat het gewoon om de tijd te nemen iets voor jezelf te zoeken en op tijd de formulieren in te vullen bij de gemeente. Ben je al zelf wonend maar moet je nog een aanvraag doen richting de gemeente dan kan je de gemaakte woonkosten mits aan de voorwaarde die je makkelijk online kan vinden, met terugwerkende kracht tegemoet zien komen. Een voorwaarde voor een sociale inkomen is echter dat je actief werkzoekend bent, maar dit geld niet bij het opzetten van een eigen bedrijf, wat weinig geld kost en zo is gedaan met een bezoek bij de kamer van koophandel. Je registreert dan een nul (nul-aangifte) en je hoeft verder niks aan papierwerk te voltooien, dit gaat makkelijk digitaal. Alleen als er schulden zijn bij schuldeisers en je die structureel niet nakomt gaat je bedrijf failliet. Wat wel belangrijk is, is dat het opzetten van een bedrijf gevolgen kan hebben voor je uitkering mits je inkomen hebt.

Heb je plannen voor een eigen bedrijf en je wilt niet de administratie doen? 
Probeer dan verschillende apps of als je daar niet uit komt de meest concurrerende administratie kantoor. Ook is het aan te raden een online bank te kiezen. Deze zijn gedecentraliseerd en zelfstandig en gemakkelijk zelf aan te maken, je kan dan geen contant geld pinnen echter, maar contant geld kan ook weer gestolen of kwijt geraakt worden. Bij Bunq bijvoorbeeld kan je niet in de min staan, kan je je uitgaven en vaste lasten makkelijk in kaart brengen en kan eventueel als je onbekende transacties ziet op jou rekening je geld terug declareren. Met een abonnement (niet bang zijn, het zijn vaste lasten net zoals naar de supermarkt gaan) van ongeveer 9 euro kan je ook credit card aanmaken voor wereldwijd online gebruik, je kan nogmaals niet in de min staan bij Bunq en transacties gaan dan ook niet van je rekening af. Ook kan je je rekening direct op de app bevriezen zodat je zeker weet dat de kaart niet meer gebruikt wordt. Met Bunq travelcard kan je ook wereldwijd (kaart op de website van Bunq) betalen. Check wel de kaart voordat je gaat reizen.
Wat wel van belang is, is dat je bij abbonomenten rekening houd op met maandelijkse kosten. Een jaar abbonoment kan je beter in een keer betalen, dat is meestal goedkoper en dan heb je minder risico dat je geld tekort komt in het verloop van de maand. 
Vanaf 5 jaar mag je al vliegen onder begeleiding met toestemming van je ouders, maar check eerst de basis s.v.p. Anders kan je niet rekenen en Engels sprekenKort om, je vrijheid claimen. Je werkplek creëren volgens waarden van passie en liefde en zelf kiezen of je het relevant vind om een diploma te halen...
Voor sommige opleidingen is een vooropleiding vereist zoals een vak overeenkomstige HBO propedeuse voor een WO opleiding, hier zijn tabellen voor die kunnen verschillen per universiteit, echter sommige WO opleidingen hebben geen praktijk in tegenstelling tot MBO BBL en is na een propedeuse HBO van 1 jaar een WO van 3 jaar waar je weer begint bij het begin en je even lang doet over de studie als je het op een HBO niveau kan afronden (minder risico omdat je al een propedeuse hebt wat aangeeft dat je competent bent om de opleiding (HBO) af te ronden binnen (+/- 4jaar)
Wel is zo dat je dan nog extra vakken moet volgen in je pakket, en dit meestal doet aan een universiteit om vervolgens door te stromen naar een master, dit moet op tijd geregeld worden wat men de harde knip noemt. Echter ben je bij WO nog niet uitgestudeerd na 3 jaar, je volgt dan nog een nodige master traject om echt contact te hebben met de professionele maatschappij in dat veld van toepassing. Je kan ook kiezen voor een brede opleiding, het is dan een Alpha of een Beta kant en omdat het breed is kan je in principe makkelijker aan een baan komen en ben je meer all round. Ook kan je kijken naar trends of studeren onder een bedrijf mits je aan bepaalde voorwaarde voldoet, je een vast contact kan opleveren bij die firma of bedrijf zoals bijvoorbeeld in de logistieke sector. Volg je trends, zeker trends gericht aan de conjunctuur kan het zijn dat de werkgelegenheid kan veranderen. Nogmaals geld is geen probleem, er zijn heel veel manieren om aan geld te komen, anders was er ook geen economie. Zoek daar een balans in voor jezelf, jij bent uiteindelijk degene die intrinsiek is. Tip zoek naar werk dat constructief is en waarbij jij niet als middel gebruikt word, je perceptie van welzijn veranderd daardoor. Daarom vind ik het ook een goede trend dat HBO opleidingen een minimale propedeuse credit van 30 EC hebben in plaats van 60 EC waarin elk EC staat voor een verplicht studie last uur. Dit kan met een korreltje zout worden genomen omdat iedereen anders studeert, zoals iemand die de lezingen van de studie online versneld 2x kijkt en het dan weet. Hierbij is het belangrijk om niet vast te blijven zitten in gedachten. weest vestandig met het denken en theoretiseren want theorie en praktijk zijn niet hetzelfde, The map is not the territory 
En uiteindelijk creëert praktijk theorie wat men empirische functie noemt, en als je zelf puur houd van theorie zoals ik probeer dan naar WO niveau te gaan. Wil je dit zeer snel doen, weliswaar ten koste van sociaal contact met leeftijdsgenoten, waarin ik al zei, social media houd dit nadeel tegen en met mensen die langer leven hebben meer mee gemaakt maar zijn ook zelfstandiger, hier moet je je niet druk om maken je hebt je focus op zelf realisatie met jou eigen doelen. Kan je gebruik maken van volwassenen onderwijs en een VWO examen afleggen op je 18e zonder de weg erna toe. Gebruik dan de Noordhoff in je pocket samenvattingen en oefen proef examens online. Wees ook bekend met een BiNas, blader er een keer helemaal doorheen om jezelf te inspireren met alles wat men al weet per categorie van onderzoeksveld. Snap je iets niet van de samenvatting, kijk dan een filmpje online, deze zijn daar goed uitgewerkt als je bekend bent met hoe je informatie moet onderscheiden en zoeken op het internet. Wil je een samenvatting van een gebeurtenis, boek of onderwerp van het internet gebruik de prompt in chat GPT-4 Bing korte samenvatting ....

Je kan een volledig diploma VWO halen met een hulp docent en thuis studie, en dit wordt op het moment van schrijven zelfs vergoed door het STAP-Budget 
Als je weet wat de toelatingseisen zijn voor de opleiding die jij op het oog hebt, kan je zelf de vakken samenstellen bij de meeste thuis/online studies het is even informeren of er leeftijdsgrenzen zijn voor de thuisstudie het zou heel goed zijn dat je daarin een zee van tijd kan besparen, je hoeft dan wellicht geen werkstukken te schrijven en je krijgt een hulpdocent makkelijker kan het niet. Je werkt dan richting het examen toe. Het kan zijn dat je dan nog leerplichtig bent.

Dus kortom, als jij graag in een klaslokaal wilt zitten net zoals Bill Gates, en daar je informatie op te doen, helemaal jou keuze :-) maar bespaar jezelf het zwarte gat

Mijn persoonlijke ervaring in de GGZ

Heb 2 propedeuses in het HTO en eindigde met een overheid gefinancierde thuis studie ervaringsdeskundige. Uit alle kennis die ik heb verkregen in de loop van 4 jaar fulltime studeren is voor mij dit de snelste toepassing het is gegoten in de vorm van 3 vragen. Deze vragen zijn: 

Wat heb je? Wat weet je? Wat wil je?

Als je wat hebt dan hoef je dat nog niet te weten dat je wat hebt, je gaat het uit de weg en zoekt niet verder naar mogelijke oplossingen, je weet immers nog weinig over de toevalligheid in je leven.
Als je weet wat je hebt, dan kan je ook beter omgaan met je problemen, je kan nu bijvoorbeeld om advies vragen en de grenzen van het probleem veld vast stellen. Dit wordt in de zorg sector ook wel een signaleringsplan genoemd. Ook kan je dan inzetten op professionele hulp en vragen naar advies. Wat weet je? Er is een goed balans tussen zelfkennis en professionele kennis, kijk of daar raakvlakken zijn en ga zoveel mogelijk het gesprek aan maar maak ook tegelijkertijd een kosten baten analyse. Wat wil je? Als je op deze site terecht bent gekomen en deze vraag staat in het script heb je je doel al bereik. Ik sta achter je. Nogmaals wat wil je?
Het idee dat je toen dacht wat je wou, en je er om kon lachen. Mijn persoonlijke ervaring is, ja ik heb 5-6 jaar zwaar in de put gezeten. Ik ben zeker geen autoriteit om jou te vertellen hoe je iets kan bereiken. Maar wat nou als we deze omdraaien, je hebt het al bereikt. In welk veld lag dan deze keuze om nog meer te bereiken? Komt dan met het meer willen bereiken ook een veld? Maar je hebt een diagnose gekregen, hier moet ik de rest van mijn leven mee leven. Je kan het leven dan ook zien als de diagnose van het veld waarin je zit. Een veld hier betekend een demografische sociale achtergrond waar jij gebruik van maakt, als jij in een bar zit en een leuk gesprek voert dan heb jij een interesse in die persoon, je geeft die persoon de ruimte. Deze persoon zit dan in jou veld. Mochten jullie met een ruzie uit elkaar gaan dan zit dat in het veld. Hoe ga ik met dit veld om, ik heb immers een diagnose en ik ben depressief ik wil niet meer leven als x, maak je veld kleiner.


Hydrino Energy

Content from Youtube can't be displayed due to your current cookie settings. To show this content, please click "Consent & Show" to confirm that necessary data will be transferred to Youtube to enable this service. Further information can be found in our Privacy Policy. Changed your mind? You can revoke your consent at any time via your cookie settings.

Consent & Show

Pulsed Abnormal Glow Discharge

Water Arc Explosions

Content from Youtube can't be displayed due to your current cookie settings. To show this content, please click "Consent & Show" to confirm that necessary data will be transferred to Youtube to enable this service. Further information can be found in our Privacy Policy. Changed your mind? You can revoke your consent at any time via your cookie settings.

Consent & Show

Rechten idee contrast (Dutch)

 • Vrij en gelijkwaardig geboren x Identiteitskaart
 • Discrimineer niet x Supermarkt
 • Het recht op leven = Het recht op liefde
 • Geen slavernij x Arbeid
 • Geen marteling x Recht op euthanasie
 • Je hebt rechten, waar je ook gaat x Milieu
 • Het recht op privacy x Light
 • Vrijheid van denken x Psychiatrie
 • Sociale zekerheid x Basis Utiliteit = Artikel 1 v.d. Grondwet
 • Auteurs recht x Natuur
 • Het recht op onderwijs x Diploma
 • Niemand kan jou mensen rechten van jou afnemen x Oorlog

Ethiek

Wat is conventionele moraal, hoe definieert men fundamentele objectieve moraal? Is het in relatie met respect voor religie en cultuur, geschiedenis en toekomst?
Wat maakt dat men een moraal nodig heeft in de collectieve maatschappij. De mens als individu bestaat ten opzichte van elkaar. Zo zou je andere ook moeten behandelen als je zelf. Hier zit echter een probleem, als jij minder bestaat kan jij ook verminderd rekening houden met iemands anders bestaan. Het streven is dan ook niet verder gaan in separatisme (straffen) maar betere geïntegreerde sociale realisatie mogelijkheden op individueel niveau. De mens heeft inderdaad een inherente schuld van zijn voetafdruk in de wereld. Dit is een continue streven naar maximale welzijn op gelijk niveau. Industrie die een destructieve invloed heeft op het welzijn van de mensen moet dan worden afgeschaft. Bestaan en dan naastbestaande met als doel co-creatie wat resulteert in een biotoop. Deze biotoop kan alleen ontstaan bij de erkenning van individueel bestaan, de complete mens. Mensen moeten dan rekening houden met de wet van de zwakste, door te erkennen dat de zwakkere in de maatschappij nog op zoek zijn naar een beter bestaan. Meestal door een tekort ervaring. Hier is psychologische ondersteuning bij nodig omdat het betrekking heeft tot de geest. Toegepaste bestaan kan alleen ontstaan door wederzijds respect, en zo worden moralen gedefinieerd

Euthanasie (Dutch)

Bouwen op wolken, is dat mogelijk? Als je massa hebt of traagheid nee dat is niet mogelijk. Dignitas is een organisatie die het mogelijk maakt begeleid een einde aan je leven te maken, maar hoe makkelijk is dat? Er zijn een aantal criteria waaraan je moet voldoen om geschikt te zijn voor een behandeling bij Dignitas. Hoe werkt het? Het is heel simpel je krijgt een drankje waarmee je in een diepe slaap komt, dat noem ik bouwen op wolken, dit gebeurt verticaal maar niet horizontaal. Je leven speelt zich horizontaal af, een lange weg met een begin en een einde.
Waarom ik schrijf over recht met betrekking tot euthanasie is omdat niemand het verdient gevangene te zijn van zijn lichaam. De stof die gegeven word in het drankje is pentobarbital, een barbature een sterkere variant van de lorazepam. Wat dit middel doet is simpelweg het stoppen van de gedachten en omdat je bestaat uit gedachten in het brein stopt dit maar weet je dat je niet meer denkt, wat in principe een coma is. De werking van dit middel kan ook mentaal gedaan worden door de zelf van de gedachten uit jezelf te plaatsen, met deze techniek heb je controle over het stijgen wat gebeurd na een coma. Dit kost tijd en er is een zekere mate van discipline voor nodig. Een mantra bijvoorbeeld zorgt ervoor dat je jou gedachten ook uitschakelt

Biochemische Vrijheid Nederland

 

Als we chemische vrijheid inzetten, zijn wij niet meer afhankelijk van de farmaceutische industrie. Dit versneld de ontwikkeling en zijn er geen belangen mee gemoeid.
Chemische vrijheid impliceert dat elk natuurlijk chemisch product, vrij wordt gesteld voor vele toepassingen. Dit alles op basis van het zelfbeschikkingsrecht. Paternalisme is niet van toepassing met nadruk op de grondrechten als het betrekking heeft op gangbaar eigen risico. Er wordt met richtlijnen omgegaan, eigen risico en rechtspraak.
Het is dan belangrijk om een systeem te implementeren waar met een paspoort (i.v.m. leeftijds grens) natruurlijke chemicaliën, extracten of combinatie extracten kunnen worden gekocht bij organisaties die voldoen aan wettelijke richtlijnen die door de overheid zijn gesteld.
Het is belangrijk om te weten dat de natuur niet patenteerbaar is wat we verder uitbreiden tot extracties en bewerkt kan worden. Met Chemische Vrijheid geven we de de mogelijkheid zelf medicatie te voorzien via door de overheid gecertificeerde organisaties met richtlijnen en een protocol wat veel goedkoper is en efficiënter. Dit echter wel op het eigen risico. Het maakt dan niet meer uit of een middel goed getest is voor je gezondheid omdat je het neemt op gangbare eigen risico. De middelen gaan eerst door een strikte classificatie. Ook creëer je hierdoor meer transparantie, zekerheid en concurrentie in de geneeskunde wereld. Mochten er klachten komen dan kunnen die terug gekoppeld worden aan de organisatie zelf. Men krijgt richtlijnen en advies van het bureau waarvoor het middel gebruikt kan worden, hoe je het desbetreffende middel kan gebruiken, wat de bijwerkingen zijn en de te vermijden combinaties.
Een dergelijke constructie is nu ook gangbaar bij de Transvaal Apotheek in Den Haag, zie Bedrocan (link naar pagina). Door deze regeling kan er beter onderzoek naar medicijnen worden gedaan en kunnen er handleidingen gemaakt worden voor welke stof je wilt gebruiken binnen welke sector.
In de medische sector geld dan dat een arts alleen advies mag geven. Ook zijn er rustplaatsen, lounges waar kalmeringsmiddelen beschikbaar zijn. Deze worden vrij gegeven door apothekers maar niet meer voorgeschreven, de arts wordt meer een therapeut die ondersteunend werkt in de rustplaatsen.
In ziekenhuizen (gezondheid centrums) geld de regel dat de patiënt zelf mag kiezen welke behandel optie hij/zij tot zich neemt, bijvoorbeeld natuurlijke chemotherapie of standaard chemotherapie. Als de patiënt zelf deze keuze niet kan maken dan wordt er een advies vastgesteld samen met naasten om tot een effectieve revalidatie te komen.

In de voedsel industrie geld de zelfde regeling, consumeren op eigen risico mits de ingrediëntenlijst vereenvoudigd word en makkelijker om hem manueel of digitaal te lezen. Dit is aangesloten op een stoffen database waarin interactief aangegeven word welke stoffen welke werking hebben en wat de maximale hoeveelheid is. Dit zou producten gezonder moeten maken. Ook moeten mensen kunnen zien waar het product vandaan komt en welke bestrijdingsmiddelen of GMOs toegepast zijn. 

In de bouw en civiele techniek gelden de huidige regels omdat het hier niet om eigen risico gaat. Hier zullen de reeds bestaande wetten blijven gelden.

Wij gaan in dit dossier verder niet in op volksgezondheid, zie paternalisme.

Enkele vooruitzichten:

⦁ Verslaving als eigen keus zie Ibogaine tegen verslavingen 
⦁ Sociale cohesie zie Kanna of Bobinsana
⦁ Betere geneesmiddel tegen psychoses zie CBD en CBG (hoge dosis)
⦁ Beter inzicht in de geest
⦁ Betere neuroconnectiviteit zie psilocybine
⦁ Betere pijnstillers zie Kratom
⦁ Betere antidepressiva zie Psilocybine en natuurlijke antidepressiva b. Caapi

⦁ Meer bewustzijn en verbinding met natuur
⦁ Beter geneesmiddelenonderzoek   
⦁ Natuurlijke chemokuur zie lycorine en amygdalin

⦁ Opensource onderzoek 

Demonic Testament

Try to appreciate how much is gone for, not for the matter of fact but for forceful power. This power can be harnessed for good, only if we understand the far end. A demonic profile is not an end, it is waiting to be reformed from homelessness. We should not condemn this state it is also a worthy perspective. I found something interesting, looking at Diablo''s Channels, it does not matter in the end so why care? What I am interested in is whether this is something fixed or non-fixed. It is better to disperse than to wait for a religious death

The Empty Virus

Content from Youtube can't be displayed due to your current cookie settings. To show this content, please click "Consent & Show" to confirm that necessary data will be transferred to Youtube to enable this service. Further information can be found in our Privacy Policy. Changed your mind? You can revoke your consent at any time via your cookie settings.

Consent & Show

Today I want to talk about a biohazard that is currently active in the world. I want to discuss the symptoms, things to avoid, and some effective ingredients against this supposed virus. 


Symptoms of the empty virus (span of 5 years)

 • Hyperekplexia
 • Paranoia
 • Not thinking clearly
 • Loss of consciousness
 • Wild spasms
 • Tunnel vision
 • The feeling as if you live inside your thoughts
 • Chronic fatigue
 • Loss of balance (rotations around the vertical axis)
 • Loss of feeling in the body
 • The feeling of being cut off from objective reality
 • Difficulty grounding and being in the present moment
 • Cravings for sugar and dairy products

 

Empty Virus mechanism of action hypothesis

In my case, I stepped into a pool of contaminated water. When visiting the Perhentian islands of Malaysia. It felt as if my consciousness was taken over from the background This happened almost instantly the second I touched the water.
Hypothesis: The only thing I could come up with, was that it had probably something to do with bioinformatics. Perhaps the genomes altered the nervous system with some kind of FFL signal. Since it had to be physically something it probably was some kind of organic / spore. You know the way some types of mushrooms can take over your system similar to cordyceps. Also, It is known that some organizations are currently experimenting with programming certain organisms to do certain tasks.
This is as far as I can go I don't possess alien knowledge, and the chances of finding something in medical tests are very small. I encourage you to go through these tests but you probably need several specialists from different fields to figure out how this works

Side note on parasitic organisms

Parasitic organisms do not necessarily have to be biological, they can also be of energetic nature.
A recent discovery made it possible to observe them in space, this phenomenon is often seen near military bases


Ingredient 1


Before using this, you should seek medical advice for any health precautions. Be careful to use no other ingredients than those listed here and no more than 3 drops, oils are very concentrated so be careful, do not use them if you are allergic to the ingredients. Use this information at your own risk and do not combine it with other supplements, thank you!

Use peppermint oil, make sure it's made from organic peppermint, and hold a couple of drops with water in your mouth as long as you can for each ingredient, then go ahead and down it, It's on the GRAS list so you don't have to worry. Take this whenever you have a feeling of cravings, If the cravings go away completely, keep using this daily for at least some while to make sure it won't come back.

This solves the biofilm of the virus. Because of this biofilm, the virus stays undetected.
It reduces inflammation in the brain
It helps with the digestive system
It works on the nervous system, which is essential for the signalling of the larger nerve, and the gut-to-brain axis possibly remediates exaggerated signals
 

Ingredient 2


Before using this you first should inform yourself by seeking medical advice for any health precautions. 
 
Be carefull with the concentrations and ingredients of the essential oils 


B.Caapi (Banisteriopsis Caapi) You should never use this ingredient if you are taking pharmaceutical drugs. Keep using this oil orally sublingual every day until you do not like it anymore.

Ingredient 3


Before using this you first should inform yourself by seeking medical advice for any health precautions. 
 
Be careful with the concentrations and ingredients of the essential oils 


Cinnamon lowers the blood sugar level and fights bacterial, fungal, and viral microbes


Ingredient 4


Before using this you first should inform yourself by seeking medical advice for any health precautions. 
 
Be careful with the concentrations and ingredients of the essential oils 

Oregano Oil drops

Supplement 5

NAC (N-Acetyl-L-Cysteïne) capsules

Helps with processing the disease

Ingredient 6

ElderFlower

Ingredient 7 

Fermented drinks

Things to avoid

 • Couch Syrup
 • Couch Drops
 • Sugar
 • Starch
 • Dairy products
 • Gluten
 • Yeast products (alcohol) 
 • Certain psychoactive compounds, have the possibility of causing a die-off effect
Conflict resolution

Content from Youtube can't be displayed due to your current cookie settings. To show this content, please click "Consent & Show" to confirm that necessary data will be transferred to Youtube to enable this service. Further information can be found in our Privacy Policy. Changed your mind? You can revoke your consent at any time via your cookie settings.

Consent & Show